Degustacijų kultūrą pasaulyje įkvėpė prancūziškas žodis „degustation“, reiškiantis kruopštų įvairių maisto produktų ragavimą, ypač daug dėmesio skiriant pojūčiams ir kulinariniam menui. Šiuo principu kasdien vadovaujamės ir Trinity.
Trinity degustacinę bei šventinę vakarienę sudaro aperityvas, amuse-bouche (vieno kąsnio užkandžiai), pagrindiniai patiekalai ir desertas.
Laikdamiesi geriausių klasikinio restorano tradicijų, po užkandžių vaišiname citrinų šerbetu su pasirinktu distiliuotu gėrimu – „Intermezzo“, skirtu atgaivinti skonių paletei.
Naminė burokėlių duona su šviežiai išpurentu burokėlių sviestu.
Lašišos Gravlax. Avokadų tyrė, kapario uoga, duonos traškutis
Antienos Confit kroketas. Trumų pasta, trumų majonezas
Burokėlių Napoleonas. Pistacijos, gorgonzolos sūrio kremas
Burrata su pomidorais. Balsamico ikrai, kedrinės pinijos, pesto padažas, alyvuogių trupiniai
Antienos krūtinėlė. Pomme purée, glazūruoti brokoliai
Baltojo šokolado crème brûlée su avietėmis.
Naminė burokėlių duona su šviežiai išpurentu burokėlių sviestu.
Upėtakio tartare. Sūdytas agurkas, kapario uoga, žolelių crème fraîche
Lašišos mousse. Kompresuotas agurkas, upėtakio ikrai
Kalmaras su romesco padažu. Alyvuogių trupiniai, žolelių aliejus
Jautienos išpjovos tartare. Putpelės kiaušinio trynys, karnišonai, naminės gruzdintos bulvytės
Aštuonkojo čiuptuvas. Degintos bulvytės, paprikos, romesco padažas
Baltojo šokolado crème brûlée su avietėmis.