The culture of tasting dinners was inspired by the French word "degustation," meaning a careful probing of various food products, with utmost attention to culinary sensations and menus. At Trinity, we take these principles to heart.
Our tasting dinners consist of an aperitif, amuse-bouche (or one-bite appetizers), main courses, and dessert. All to make one memorable evening experience.
Following the creed of a classical restaurant, we indulge in the Italian way of conducting dinner - lemon sorbet with a selected distilled beverage called "Intermezzo," designed to refresh the palate before the main course.
Naminė burokėlių duona su šviežiai išpurentu burokėlių sviestu.
Lašišos Gravlax. Avokadų tyrė, kapario uoga, duonos traškutis
Antienos Confit kroketas. Trumų pasta, trumų majonezas
Burokėlių Napoleonas. Pistacijos, gorgonzolos sūrio kremas
Burrata su pomidorais. Balsamico ikrai, kedrinės pinijos, pesto padažas, alyvuogių trupiniai
Antienos krūtinėlė. Pomme purée, glazūruoti brokoliai
Baltojo šokolado crème brûlée su avietėmis.
Naminė burokėlių duona su šviežiai išpurentu burokėlių sviestu.
Upėtakio tartare. Sūdytas agurkas, kapario uoga, žolelių crème fraîche
Lašišos mousse. Kompresuotas agurkas, upėtakio ikrai
Kalmaras su romesco padažu. Alyvuogių trupiniai, žolelių aliejus
Jautienos išpjovos tartare. Putpelės kiaušinio trynys, karnišonai, naminės gruzdintos bulvytės
Aštuonkojo čiuptuvas. Degintos bulvytės, paprikos, romesco padažas
Baltojo šokolado crème brûlée su avietėmis.