Tasting Dinners

The culture of tasting dinners was inspired by the French word "degustation," meaning a careful probing of various food products, with utmost attention to culinary sensations and menus. At Trinity, we take these principles to heart.

Our tasting dinners consist of an aperitif, amuse-bouche (or one-bite appetizers), main courses, and dessert. All to make one memorable evening experience.

Following the creed of a classical restaurant, we indulge in the Italian way of conducting dinner - lemon sorbet with a selected distilled beverage called "Intermezzo," designed to refresh the palate before the main course.

Degustacinė vakarienė #1

Aperityvas

  • Naminė burokėlių duona su šviežiai išpurentu burokėlių sviestu.

Vieno kąsnio užkandžiai

  • Lašišos Gravlax. Avokadų tyrė, kapario uoga, duonos traškutis

  • Antienos Confit kroketas. Trumų pasta, trumų majonezas

  • Burokėlių Napoleonas. Pistacijos, gorgonzolos sūrio kremas 

Pagrindiniai patiekalai

  • Burrata su pomidorais. Balsamico ikrai, kedrinės pinijos, pesto padažas, alyvuogių trupiniai

  • Antienos krūtinėlė. Pomme purée, glazūruoti brokoliai

Desertas

  • Baltojo šokolado crème brûlée su avietėmis.

Vakarienės kaina 50 eur
Vynų derinimas prie vakarienės 25 eur

Degustacinė vakarienė #2

Aperityvas

Naminė burokėlių duona su šviežiai išpurentu burokėlių sviestu.

Vieno kąsnio užkandžiai

Upėtakio tartare. Sūdytas agurkas, kapario uoga, žolelių crème fraîche


Lašišos mousse. Kompresuotas agurkas, upėtakio ikrai


Kalmaras su romesco padažu. Alyvuogių trupiniai, žolelių aliejus

Pagrindiniai patiekalai

Jautienos išpjovos tartare. Putpelės kiaušinio trynys, karnišonai, naminės gruzdintos bulvytės

Aštuonkojo čiuptuvas. Degintos bulvytės, paprikos, romesco padažas

Desertas

Baltojo šokolado crème brûlée su avietėmis.

Vakarienės kaina 50 eur
Vynų derinimas prie vakarienės 35 eur