A La Carte

Kadaise Vilniaus restoranai didžiavosi savo svetingumu ir klasikiniais Senojo Kontinento patiekalais.

Trinity - šias tradicijas grąžiname sostinei. Lengvai plaukianti verslo pietų patirtis, degustacinė ar šventinė vakarienė, bistro kultūra ir geri patarimai – nuo vyno derinimo iki patiekalų pasirinkimo.

Nors ir matoma tik akies krašteliu, Trinity virtuvė – restorano šerdis. Čia suplaukia sezoninės gamtos dovanos, vietos ūkininkų produktai, austrės iš Marennes-Oléron regiono ir, žinoma, mūsų upių žvejų laimikiai.

Senieji geriausi restoranai Vilniuje gali atsikvėpti – jų palikimų pasirūpinta.

Baro užkandžiai

1.

Austrės (1 vnt.)

4 eur
2.

Rūkyti migdolai

4 eur
3.

Ispaniškos alyvuogės

5.5 eur
4.

Ožkos sūrio spurgytės

6 eur
5.

Saliamių ir kumpių rinkinys

13 eur
6.

Sūrių rinkinys

11 eur
5
Saliamių ir kumpių rinkinys
13 eur
6
Sūrių rinkinys
11 eur

Restorano užkandžiai

1.

Brandintos jautienos išpjovos tartaras

Patiekiama su putpelės kiaušinio tryniu, karnišonais, kapario uogomis
15 eur
2.

Jūros šukutės su chorizo 

Patiekiama su namine duonele
12 eur
3.

Sraigės (6 vnt.)

Užkepta sviestu ir žalumynais
10 eur
4.

Aštuonkojo carpaccio

Patiekiama su laimo ikrais, čili dribsniais, žalumynų padažu
12 eur
2
Jūros šukutės su chorizo 
12 eur
4
Aštuonkojo carpaccio
12 eur

Pagrindiniai patiekalai

1.

Antienos krūtinėlė

Patiekiama su pomme purée, vyšnių demi-glace padažu ir glazūruotu brokoliu
23 eur
2.

Upėtakio filė

Patiekiama su upėtakio ikrais, pekino kopūstu, kaliarope ir žirneliais
21 eur
3.

Aštuonkojis

Patiekiama su degintomis bulvytėmis ir romesco padažu
29 eur
4.

Naminiai ravioliai su ožkos sūriu

Patiekiama su spalvotais burokėliais, pistacijomis ir parmezano padažu
15 eur
2
Upėtakio filė
21 eur
4
Naminiai ravioliai su ožkos sūriu
15 eur

Steak frites

1.

Brandintos jautienos išpjova (Argentina)

Patiekiama su pipiriniu padažu ir sezoninėmis daržovėmis
32 eur
2.

Brandintos jautienos antrekotas (Argentina)

Patiekiama su spalvotomis morkomis ir degintais šalotiniais svogūnais
26 eur
3.

Brandintos jautienos išpjovos tartaras

Patiekiama su putpelės kiaušinio tryniu, karnišonais ir kapario uogomis
26 eur
4.

Jautienos mėsainis

Patiekiama su trumų duxelles, raclette sūriu ir baltųjų trumų aioli
17 eur

Desertai

1.

Baltojo šokolado crème brûlée

Patiekiama su avietėmis
7 eur
2.

Tatin obuolių pyragėlis

Patiekiama su cinamoniniais ledais
7 eur
3.

Naminių šerbetų trio

Sezoninė selekcija
5 eur
1
Baltojo šokolado crème brûlée
7 eur