Prancūzų restoranas Vilniuje

Lietuvos širdyje – Vilniaus senamiesčio prieglobstyje – jūsų laukia išskirtinio koncepto restoranas Trinity. Tai senųjų laikų Vilniaus restoranų sielą išlaikęs ir geriausių prancūzų šefų patirties įkvėptas prancūzų restoranas Vilniuje, kviečiantis įsimintinai praleisti laiką nepaprastoje vietoje ir pasimėgauti kulinariniais malonumais bei meistriškai priderintais aromatingais gėrimais. 

Trinity prancūzų restoranas Vilniuje – tai erdvė romantiškai vakarienei, gimtadienio, vestuvių ar kitų progų paminėjimui, Naujųjų metų sutikimui ar profesionaliems verslo susitikimams rengti. Trinity suteiks galimybę visiems, prisiderindamas prie svečių poreikių ir įgyvendindamas įvairiausias jūsų idėjas. Susitikimai Trinity erdvėje taps įspūdingi, todėl nepamirštami.

Vilnius garsėja istorinėmis vietomis, o Trinity restoranas yra įsikūręs vienoje iš jų. Tai XVIII amžiaus paveldas, kuriame kadaise buvo įsikūręs moterų vienuolynas. Šiuo metu svečius pasitinka autentiškas pastato interjeras ir paslaptinga, žmones traukianti, atmosfera. Trinity pavyko tai išsaugoti ir sukurti unikalią vietą, kurioje jūs galite atsipalaiduoti, bendrauti, ragauti skonių receptorių dar nepatirtus skonius ir grožėtis aplinka, kuri žadina vaizduotę.

Šis prancūzų restoranas Vilniuje siūlo meistriškai sudarytą a la carte maisto meniu, kuris suteikia laisvę rinktis. Kruopščiai atrinkti maisto produktai užtikrina ne tik puikius skonių derinius, bet ir sveiką bei pilnavertį maistą. Tai laiko patikrinti ir naujų kulinarinių tendencijų įkvėpti receptai, nepaliekantys abejingų ir puikiai tinkantys bet kokiai progai. Tai ne tik Senojo žemyno kulinarinių tradicijų palikimas, bet ir naujų vėjų gastronomijos pasaulyje šaltinis.

Degustacinės vakarienės metu Trinity restorane liksite sužavėti šefų profesionalumu, meistriškumu ir kūrybiškumu, nes čia susipina įvairūs skoniai, sukurdami nepaprastus ir gurmanų trokštamus šedevrus. Tai patiekalai, kurių dar niekur kitur nematėte, tačiau galite pajusti Senojo žemyno kulinarinių tradicijų užuominas. Paslaugus, svetingas ir rūpestingas personalas ne tik jumis deramai pasirūpins, bet ir dėmesingai rekomenduos puikiai tinkantį gėrimą prie pasirinktos vakarienės.

Rezervuokite staliuką sau ir savo brangiems žmonėms ar verslo partneriams jau dabar svetainėje nurodytu telefono numeriu arba greitai ir lengvai užpildydami čia esančią formą. Likusia dalimi pasirūpinsime mes. Jūsų nesibaigiantys gurmaniški nuotykiai prasideda čia: Trinity restorane Vilniuje.

Baro užkandžiai

1.

Austrės (1 vnt.)

4 eur
2.

Rūkyti migdolai

4 eur
3.

Ispaniškos alyvuogės

5.5 eur
4.

Ožkos sūrio spurgytės

6 eur
5.

Saliamių ir kumpių rinkinys

13 eur
6.

Sūrių rinkinys

11 eur
5
Saliamių ir kumpių rinkinys
13 eur
6
Sūrių rinkinys
11 eur

Restorano užkandžiai

1.

Brandintos jautienos išpjovos tartaras

Patiekiama su putpelės kiaušinio tryniu, karnišonais, kapario uogomis
15 eur
2.

Jūros šukutės su chorizo 

Patiekiama su namine duonele
12 eur
3.

Sraigės (6 vnt.)

Užkepta sviestu ir žalumynais
10 eur
4.

Aštuonkojo carpaccio

Patiekiama su laimo ikrais, čili dribsniais, žalumynų padažu
12 eur
2
Jūros šukutės su chorizo 
12 eur
4
Aštuonkojo carpaccio
12 eur

Pagrindiniai patiekalai

1.

Antienos krūtinėlė

Patiekiama su pomme purée, vyšnių demi-glace padažu ir glazūruotu brokoliu
23 eur
2.

Upėtakio filė

Patiekiama su upėtakio ikrais, pekino kopūstu, kaliarope ir žirneliais
21 eur
3.

Aštuonkojis

Patiekiama su degintomis bulvytėmis ir romesco padažu
29 eur
4.

Naminiai ravioliai su ožkos sūriu

Patiekiama su spalvotais burokėliais, pistacijomis ir parmezano padažu
15 eur
2
Upėtakio filė
21 eur
4
Naminiai ravioliai su ožkos sūriu
15 eur

Steak frites

1.

Brandintos jautienos išpjova (Argentina)

Patiekiama su pipiriniu padažu ir sezoninėmis daržovėmis
32 eur
2.

Brandintos jautienos antrekotas (Argentina)

Patiekiama su spalvotomis morkomis ir degintais šalotiniais svogūnais
26 eur
3.

Brandintos jautienos išpjovos tartaras

Patiekiama su putpelės kiaušinio tryniu, karnišonais ir kapario uogomis
26 eur
4.

Jautienos mėsainis

Patiekiama su trumų duxelles, raclette sūriu ir baltųjų trumų aioli
17 eur

Desertai

1.

Baltojo šokolado crème brûlée

Patiekiama su avietėmis
7 eur
2.

Tatin obuolių pyragėlis

Patiekiama su cinamoniniais ledais
7 eur
3.

Naminių šerbetų trio

Sezoninė selekcija
5 eur
1
Baltojo šokolado crème brûlée
7 eur